+31 20 4473848

Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

Schrijf je eigen recensie

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waarde
Levering
Kwaliteit
Prijs

Klantbeoordelingen

Recensie door M
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Ik ben heel tevreden, het was snelle levering en goede kwaliteit, goed klantenservice en de prijs was ook goed! Echt een aanrader
(Geplaatst op 30-04-2019)
Recensie door MarcV
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Eerste bestelling. Uit de nood geholpen door zeer snelle service. Groot assortiment in overzichtelijke site. Ook even rondgekeken in de webshop...gewoon "the place to be" voor alles wat aandrijving betreft. Graag terug !
(Geplaatst op 29-04-2019)
Recensie door Henk
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Perfecte webshop, vriendelijk contact en bovendien erg behulpzaam, zelfs voor een hobbyïst. Elke andere webshop mag hier een voorbeeld aan nemen! Zelfs de levering was perfect, én snel. Een aanrader!
(Geplaatst op 22-02-2019)
Recensie door HO R&S
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Gekozen voor FS lagerblokken echt perfecte prijs kwaliteit verhouding en supersnelle levering bedankt mannen
(Geplaatst op 18-12-2018)
Recensie door jan buijk
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
snelle levering , goede prijs, goede verpakking,
(Geplaatst op 15-12-2018)
Recensie door karinvl
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
ik ben héél tevreden !! supersnelle bediening . bedankt !!
(Geplaatst op 30-11-2018)
Recensie door Jaap Bosker
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Bedankt voor de snelle , en goede levering van het product. PRIMA!
(Geplaatst op 28-11-2018)
Recensie door Guido
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Supersnelle levering 100% topservice
(Geplaatst op 27-11-2018)
Recensie door Jeroen
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Vandaag de order ontvangen en er zat een leuk presentje bij in de vorm van handzeep. Superleuk, bedankt!
(Geplaatst op 21-11-2018)
Recensie door Hay
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Prima bedrijf, correct over voorraadbeheer, levering. Tevreden.
(Geplaatst op 30-10-2018)
Recensie door Wim
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Lagers nodig voor een lintzaag? Ik zocht op de maat die ik nodig had, vond ze hier, bestelde ze en kreeg ze snel toegestuurd. Prima service en de lagers kon ik meteen plaatsen.
(Geplaatst op 22-09-2018)
Recensie door Peter van Noort
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Diverse keringen besteld voor aandrijving boot . keurig op tijd geleverd en ook netjes verpakt En prijs is netjes
(Geplaatst op 11-09-2018)
Recensie door ron
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
had een vraag over lagers, kreeg snel antwoord, precies dat wat ik vroeg. professioneel en vlot. levering binnen 24 uur, bedankt
(Geplaatst op 29-08-2018)
Recensie door Peter W
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Vlotte levering. Secuur verpakte lagerkogeltjes.
(Geplaatst op 03-08-2018)
Recensie door Rob
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Hiermede een kleine beoordeling over mijn aankopen. Super goed, snel, correct, prijs ok, en ruime en compleet program
(Geplaatst op 30-07-2018)
Recensie door Fred R
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Lagers waren snel geleverd . Prijs is goed. Kwaliteit nooit problemen mee gehad.
(Geplaatst op 13-07-2018)
Recensie door Roger
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Ik heb een aantal kogellagers besteld. De volgende dag kwamen ze binnen. Prima.
(Geplaatst op 25-04-2018)
Recensie door Aan de Watermolen wijlre
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Perfecte service en zeer klantvriendelijk. Ik kan mij niets bedenken waarom zij geen 5 sterren zouden verdienen.
(Geplaatst op 16-04-2018)
Recensie door JB
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
gewoon goed en vriendelijk
(Geplaatst op 12-04-2018)
Recensie door Diemer
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Ik kan geen minpunt bedenken, gewoon zoals het hoort
(Geplaatst op 23-02-2018)
Recensie door ge
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
snelle levering
(Geplaatst op 16-02-2018)
Recensie door Kees
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Word goed geholpen met goed advies. alleen verzending naar mijn adres met DHL ging niet helemaal goed, uiteindelijk toch opgelost.
(Geplaatst op 14-02-2018)
Recensie door Georges
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
vlotte levering en heel hulpvaardig bij vragen.
(Geplaatst op 31-01-2018)
Recensie door Bultena
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Prima zaken mee te doen, ging iets fout maar keurig en snel opgelost! Voor redelijke prijzen.
(Geplaatst op 17-01-2018)
Recensie door gunter
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
alles vlot verlopen ,zending naar belgie 3d top
(Geplaatst op 16-01-2018)
Recensie door Martijn
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Fijn bedrijf,kundig personeel.Klant is koning
(Geplaatst op 29-12-2017)
Recensie door Paul
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Erg vriendelijke telefonische service, levering is super snel, nog gelijk de volgende dag in huis. Krijgt van mij een dikke 10!
(Geplaatst op 21-12-2017)
Recensie door Onno
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Kolomboormachine lagers speling alles vervangen draait al weer ruim een jaar probleemloos! En zelfde dag opgehaald! Thnx
(Geplaatst op 15-12-2017)
Recensie door Mariska
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
ben met deze bestelling zeer goed geholpen, men heeft uitgelegd wat ik nodig had, SUPER
(Geplaatst op 05-12-2017)
Recensie door John
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Een goede snaar voor een mooie prijs en vandaag besteld morgen in huis.
(Geplaatst op 16-11-2017)
Recensie door Lammert
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Geachte, u vroeg om een beoordeling helaas had ik geen account aangemaakt maar zeer tevreden over uw service na tel contact daags erop net iets afwijkend besteld gelijk een telefoontje of dit wel klopte, snel geleverd en op bevestigen na al klaar zal als ik weer iets nodig ben zeker bij u kijken. Groeten Lammert.
(Geplaatst op 16-11-2017)
Recensie door Eddy
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
was geen grote order, maar was een snelle levering en zal bij volgende gelegenheid zeker als eerste aan deze site denken ...Kaartje op het prikbord gestoken ! Grtz
(Geplaatst op 01-11-2017)
Recensie door christian
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
snelle levering , goed verpakt , goede service echt zeer tevreden
(Geplaatst op 17-10-2017)
Recensie door Klaazebaas
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Super snelle levering, zeer betaalbaar. Kom zeker terug Met groet Klaasse
(Geplaatst op 25-09-2017)
Recensie door Louis
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Het contact met uw medewerker, bestelling en levering zijn perfect verlopen. Doe zo verder
(Geplaatst op 11-09-2017)
Recensie door Murry
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
goedkoop en snelle levering ,prima !
(Geplaatst op 15-08-2017)
Recensie door egbert
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
goede en snelle levering
(Geplaatst op 07-07-2017)
Recensie door Rob
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Snelle en correcte levering voor goede prijs. Zeer tevreden
(Geplaatst op 06-07-2017)
Recensie door Jos
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Goed en snel zeer tevrede
(Geplaatst op 19-06-2017)
Recensie door Jan
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Levering
Snelle en correcte levering voor goede prijs.
(Geplaatst op 07-06-2017)